JANDARMA ÖZEL ASAYİŞ KOMUTANLIĞI ARMA3

Moderatör: JÖAK

Cevapla
eminparıldar
Mesajlar: 24
Kayıt: Çrş Kas 22, 2023 11:44 pm

JANDARMA ÖZEL ASAYİŞ KOMUTANLIĞI ARMA3

Okunmamış mesaj gönderen eminparıldar »

JÖAK NEDİR; 1 Eylül 1999 Kuruluş Tarihli Jandarma Özel Asayiş Komutanlığı [JÖAK] , Resmi Türk Silahlı Unsurları Kuruluşunun Arma 3 İsimli Simulasyon Oyununa Aktarılarak Üst Seviye Bir Oyun Ve Rol Zevkini Hedefleyen Sanal Kuruluştur.

Kısa Geçmiş; Geçmişte Büyük Başarılara Sahip Olan Ve Gelecekte Daha Büyük Başarıları Hedefleyen 1 Haziran 2019 Tarihinde Orgeneral Ahmet Önderliğinde Kurulmuş Olan Sanal Jandarma Özel Asayiş Komutanlığı [JÖAK] Orgeneral Ahmet'in Abra Coop Sunucularını Satın Almasıyla Albay Tunahan'a Devredilmiştir. 04.12.2023 Tarihinde Albay Tunahan'ın Emekliliğinden Sonra Yarbay Deniz'in Albaylığa Terifisi İle Emir Komuta Zincirinin Yönetimi Ve Sorumluluğu Albay Deniz'e Geçmiştir.;

Havuz Sistemi ; Bu Sistem Abra Coop Sunucusunda Takım Adına Yapılan Karargah , Bağışçı Ve Gerekli Araç Gereçler İçin Kullanılan Sistemdir. Bu Sistemde Ödenmesi Gereken Para Personel Sayısına Eşit Şekilde Pay Edilir Ve Kişi Başına Düşen Miktar Personelden Alınır.

Neden JÖAK Birimini Seçmeniz Gerekli ;

Deneyim Ve Tecrübeler ; JÖAK Arma 3 Camiasında Yerini Edinmiş Yıkılması İmkansız Olan Ve Yıkılmayacak Olan Bir Takımdır . Tarihinde Birçok Operasyonel Tecrübeye Sahip Olan JÖAK Geçmişten Günümüze Birçok Zorlu Ve İmkansız Görülen Görevi Başarıyla Tamamlamıştır.

Yeni Personeller İçin Eğitim Aşaması; JÖAK Takımı Yeni Oyuncularada Şans Vermek İçin Özel Bir Tasarıma Sahibi Olan ER Mangasına Sahiptir . Bu Mangada Erler Manga Komutanlarınca Eğitilir Ve Gerekli Eğitimleri Geçtikten Sonra Mangalara Atanırlar .

Gelişim ; Mangalara Atanan Erler Manga Komutanlarının Sorumlu Oldugu Ve Düzenlediği Manga İçi Eğitim Ve Operasyonel Eğitimlere {Gerçek Hedefli Eğitim} Katılır , Bu Eğitimlerde Personelleri Gereksiz Yere Tutup Canlarının Sıkılmamasını Sağlamaya Özenle Dikkat Edilir.

Mangalar İçi Eğitim Ve Operasyonel Eğitimler ; Manga İçi Eğitimler Sıklıkla Düzenlenir Ve Bu Eğitimler JÖAK Takımının Kendi Özel Sunucunda Gerçekleştirilir . Genellikle Bu Görevler Belirli Personeller Tarafından Manga Komutanının İstekleri Doğrultusunda Hazırlanır.

Personel Dostu Atmosferimiz ; Jöak Takımı Her Personelin Çekinmeden Katılması İçin Özel Prosedürlerle Donatılmış Bir Takımdır . Bu Atmosferin Verdiği Avantajlar Her Personelin Üst Düzeye Çıkarılabilmesidir , Ayrıca JÖAK Sadece Bir Takım Değil Bir Topluluktur Aralıklarla İsteyen Personellerle Birlikte Arma 3 İçersindeki Modlara Girerek Eğlenir Yeri Geldiğinde İse Tamamen Resmi Bir Sıfada Geçer Ve Oparasyonları Gerçekleştiririz.

Aktiflik ; JÖAK Bulunduğu Sunucunun En Aktif Ve En Düzenli Birimidir Planlı Eğitimler Ve Operasyonlar Yapılır.

Disiplin Ve Rütbe Nizamı ; JÖAK Disipline Ve Saygı Sevgi Çerçevesine Aşırı Titizlikle Yaklaşan Bir Takımdır. Takım İçerisindeki Saygı , Sevgi Ve Disiplin Kurallarına Uyulmaz İse Ağır Cezalar İle Sonuçlanır.

Unutma JÖAK'A Katılmak İçin Gereken Tecrübe Damarındaki Asil Türk Kanında Saklıdır.
Cevapla